Az MKMESTER Kft. 2009.-ben bejegyzésre került építőipari társaság. A társaság ügyvezető igazgatója: Kakuszi Attila. A társaság főtevékenysége: Ingatlanforgalmazás, mely magába foglalja földingatlanok vásárlását, és értékesítését az azokon történő felépítmények megépítésével együtt.
     A Péceli székhellyel rendelkező dinamikusan fejlődő kisvállalkozás stratégiai és alapvető döntéseit a cég ügyvezető igazgatója, Kakuszi Attila hozza. A társaság beruházásait elsősorban Pécelen, Maglódon és Budapest XVII. kerületében végzi. Vállaljuk családi házak , ikerházak, üzletházak, társasházak külső-belső felújítását korszerűsítését, illetve felépítését a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig.
     Az MKMESTER Kft. fiatal múltja ellenére bíztató jövőképpel rendelkezik. Az MO autóút bővítésének hatására is jelentősen növekedett az agglomerációba költöző lakosság száma, így sokan választják új lakóhelyüknek többek között Pécelt, Maglód és környékét is.
     Alapvető célunk a folyamatos fejlődés ,működésünket a minőség folyamatos prezentálásában az újra és újra megújuló értékesítési akcióinkban és az alapvető megbízhatóságunkban érezzük folyamatosnak. Válogatott szakemberekkel dolgozunk, akik elkötelezettek a cég működése iránt.
     A társaság munkájának színterét biztosító Pécel Maglód és Budapest XVII. kerülete jelentős fejlődés alanyai. écel az agglomerációs települések között is kiemelt szereppel bír, domborzati viszonyainak is köszönhetően közkedvelt lakóhellyé vált.
     Fontos szempont még az is, hogy Pécelt könnyedén meg lehet közelíteni kék busszal is, nem beszélve a település folyamatos infrastruktúrális fejlődéséről ami vonzza a fővárosból kiköltözni vágyó lakosságot. A városból a Keleti pályaudvar egyéb ként vonattal 20 perc alatt közelíthető meg. Budapest XVII. kerületében található újonnan kialakított Helikopter lakóparkjában épített házak, társasházi lakások szintén nagyon kurrens befektetésnek bizonyulnak.
     A Helikopter lakópark zöld övezetben, belvároshoz azonban közel található. Az Örs vezér tér megközelítése a reggeli forgalomban sem tart jellemzően 15 percnél tovább, ebben a tekintetben a közlekedés rendkívül kedvezőnek mondható. A helikopter lakópark a könnyű megközelíthetőségen túlmenően számos a vásárlók számára kecsegtető tulajdonsággal rendelkezik még.
     Tapasztalataink szerint egy új, akár társasházi környezetben az értékesítés hatékonyabban működik, mint olyan közegben ahol bontásra ítélt épületek helyett kezdünk ingatlanfejlesztésbe. A Helikopter lakóparkban koncepcionálisan készülnek az épületek, melyek lakásai jellemzően a szerkezetkész állapotra történő megépítés előtt tulajdonosra találnak.
     Az önálló telekrészek, a lakópark mellett húzódó erdő közelsége a jó levegő, valamint a korábban vázolt megfelelő megközelíthetőség valóban kedvelt befektetési területté emelte a környéket azok a családok számára akik ingatlan vásárlásában gondolkodnak. Pécelre visszatérve az MO autóút építése és az Auchan áruház megépítése megnövelte az agglomeráció ezen városába vágyakozók számát. Az autóút átadása jelentős infrastruktúrális és egyéb fejlődést hoz magával ami mindennek, többek között az értékesítésnek is kedvez. Cégünk , álláspontunk szerint a legmegfelelőbb helyen és időben tartózkodik ,értjük ezt mind a Helikopter lakóparkban, mind pedig Pécel, Maglod városában véghezvitt, véghezviendő ingatlanfejlesztéseinkre egyaránt.
     Alapvető célunk a folyamatos fejlődés ,működésünket a minőség folyamatos prezentálásában az újra és újra megújuló értékesítési akcióinkban és az alapvető megbízhatóságunkban érezzük folyamatosnak. Válogatott szakemberekkel dolgozunk, akik elkötelezettek a cég működése iránt. Vállaljuk családi házak , ikerházak, üzletházak, társasházak külső-belső felújítását korszerűsítését, illetve felépítését a tervezéstől a kulcsrakész kivitelezésig.
Linky.hu - Linkek Lakás.wyw.hu Magyar Honlap Linkek Keresned sem kell!